Retratamentul & îndepărtarea pivoților turnați și prefabricați în cadrul managementului eșecului endodontic

 

 

 

DESCRIERE

În acest curs online LIVE veți învăța tehnici de retratament endodontic din punct de vedere a îndepărtării pivoților turnați de tip DCR și a celor prefabricați de tip dentatus sau din fibră de sticlă din canalele radiculare, cu explicarea instrumentarului și aparaturii folosite pentru a vă ușura munca și a obține rezultatele dorite.

Nu de puține ori întâmpinăm dificultăți în ceea ce privește retratamentul endodontic chiar dacă se lucrează cu ajutorul sistemelor de magnificație, cum ar fi microscopul operator, dificultăți care nu fac altceva decât să producă o stare continuă de frustrare. Și eu am întâmpinat astfel de dificultăți și am reușit să găsesc protocoale de tratament și soluții fiabile, astfel încât să pot rezolva aproape orice caz de retratament endodontic indiferent de situația clinică.  În acest curs online voi prezenta câteva dintre aceste tehnici, care cu siguranță vă vor ușura munca de zi cu zi, nu doar în cazul retratamentului ci și al tratamentului endodontic.

Cursul este structurat într-o parte teoretică care să va introducă în aspectele medicale și științifice ale subiectului și o parte de prezentări de caz video ale unor retratamente endodontice în cadrul cărora am avut de îndepărtat pivoți turnați sau prefabricați de  la nivelul sistemelor endodontice, cazuri filmate pe care le voi explica în așa fel încât să vă poate ajuta să vă descurcați predictibil în ceea ce privește îndepărtarea pivoților.

Partea cea mai atractivă a acestui curs online este cu siguranță îndepărtarea pivoților de fibră de sticlă. Vă voi explica și vă voi arăta cum să vă realizați în cabinet instrumente eficiente cu ajutorul cărora să puteți îndepărta eficient pivoții de fibră de sticlă din sistemele endodontice, instrumente ușor de confecționat și procurat, la care poate nici nu v-ați gândit, cu niște costuri minime pentru clinician, astfel evitând să cheltuiți sume considerabile pe sisteme nejustificat de scumpe care nu aduc în plus mai nimic.

BONUS!!!

IDENTIFICAREA ȘI MANAGEMENTUL HIBRID (ROTATIV & MANUAL) AL CANALULUI MEZIO-VESTIBULAR 2 CALCIFIAT (MB2) 

ÎNSCRIERE

Cursul este unul PLĂTIT și accesul se va face în urma înscrierii voastre prin mesaj la adresa de email [email protected], iar după CONFIRMAREA PLĂȚII veți primi invitația de înregistrare pe platforma de curs.  Cursul este protejat pentru fiecare participant, cu alte cuvinte doar o singura persoană se poate loga de pe linkul cu invitația de înscriere primit pe email.

 

DESFĂȘURARE

Cursul se va desfășura în data de 9 MAI 2021 de la ora 18:00 și va dura circa 4 ore. Ultima jumătate de oră poate fi folosită dacă se dorește pentru a se realiza o sesiune de Q&A (Întrebări & Răspunsuri) în care aveți ocazia să interacționați cu lectorul pe subiectul prezentat.

Cursul va fi înregistrat și ulterior veți primi un link al acestuia pentru 10-15 zile, să îl puteți revedea în cazul în care nu ați reușit să fiți prezenți LIVE sau doriți să îl recapitulați.

 

COSTURI

Prețul cursului este de 200 lei.  Plata se face prin virament bancar (internet banking) sau depunere în cont la sucursalele băncii Transilvania.

Date Bancare:

CMMD Brata V. Radu Emilian

Adresa: Cluj-Napoca, str. Primăverii nr. 106

CUI: 29932401

IBAN: RO11BTRL06701202R50563XX

Banca Transilvania, Cluj-Napoca