Retratamentul & îndepărtarea instrumentelor fracturate în cadrul managementului eșecului endodontic

 

 

 

DESCRIERE

În acest curs online veți învăța tehnici de retratament endodontic și tehnici minim invazive de îndepărtare a instrumentelor fracturate din canalele radiculare, cu instrumentar care se poate achiziționa foarte ușor și care se poate adapta de către orice clinician care lucrează cu ajutorul dispozitivelor de magnificație endodontică.

Nu de puține ori întâmpinăm dificultăți în ceea ce privește retratamentul endodontic chiar dacă se lucrează cu ajutorul sistemelor de magnificație, cum ar fi microscopul operator, dificultăți care nu fac altceva decât să producă o stare continuă de frustrare. Și eu am întâmpinat astfel de dificultăți și am reușit să găsesc protocoale de tratament și soluții fiabile, astfel încât să pot rezolva aproape orice caz de retratament endodontic indiferent de situația clinică.  În acest curs online voi prezenta câteva dintre aceste tehnici, care cu siguranță vă vor ușura munca de zi cu zi, nu doar în cazul retratamentului ci și al tratamentului endodontic.

Cursul este structurat într-o parte teoretică care să va introducă în aspectele medicale și științifice ale subiectului și o parte de prezentări de caz video ale unor retratamente endodontice în cadrul cărora am avut de îndepărtat instrumente fracturate de  la nivelul sistemelor endodontice, cazuri filmate pe care le voi explica pas cu pas de la cavitatea de acces până la obturația de canal și reconstrucția finală adezivă.

Partea cea mai atractivă a acestui curs online este cu siguranță îndepărtarea instrumentelor de canal  fracturate. Vă voi explica și vă voi arăta cum să vă realizați în cabinet instrumente eficiente cu ajutorul cărora să puteți îndepărta eficient instrumente de canal fracturate din sistemele endodontice, instrumente ușor de confecționat la care poate nici nu v-ați gândit cu niște costuri infime pentru clinician, astfel evitând să cheltuiți sume considerabile pe sisteme nejustificat de scumpe care nu aduc în plus mai nimic.

BONUS!!!

IDENTIFICAREA ȘI MAMAGEMENTUL ROTATIV AL CANALULUI MEZIO-VESTIBULAR 2 (MB2)  în cadrul cazurile video de retratament prezentate în timpul cursului!

 

ÎNSCRIERE

Cursul este unul PLĂTIT și accesul se va face în urma înscrierii voastre prin mesaj la adresa de email [email protected], iar după confirmarea plății veți primi invitația de înregistrare pe platforma de curs.  Cursul este protejat pentru fiecare participant, cu alte cuvinte doar o singura persoană se poate loga de pe linkul cu invitația de înscriere primit pe email.

 

DESFĂȘURARE

Cursul se va desfășura în data de 14 martie 2021 de la ora 18:00 și va dura 4 ore cu două pauze de circa 10 minute. Ultima jumătate de oră poate fi folosită dacă se dorește pentru a se realiza o sesiune de Q&A (Întrebări & Răspunsuri) în care aveți ocazia să interacționați cu lectorul pe subiectul prezentat.

Cursul va fi înregistrat și ulterior veți primi un link al acestuia pentru 10 zile, să îl puteți revedea în cazul în care nu ați reușit să fiți prezenți LIVE sau doriți să îl recapitulați.

 

COSTURI

Prețul cursului este de 200 lei.  Plata se face prin virament bancar (internet banking) sau depunere în cont la sucursalele băncii Transilvania.

Date Bancare:

CMMD Brata V. Radu Emilian

Adresa: Cluj-Napoca, str. Primăverii nr. 106

CUI: 29932401

IBAN: RO11BTRL06701202R50563XX

Banca Transilvania, Cluj-Napoca