COVID-19

Dragi pacienți,

Suntem deosebit de încântați să vă putem avea din nou alături după o perioadă dificilă pentru noi toți în contextul actual în care ne aflăm din cauza pandemiei de coronavirus SARS-COV-2.

Ne putem relua activitatea cabinetelor stomatologice, putând să vă ajutăm și cu alte intervenții terapeutice pe lângă cele de urgență. Sperăm ca această perioadă în care vă putem rezolva problemele stomatologice să dureze cât mai mult și să nu intrăm din nou într-o a doua stare de urgență generală.

În acest sens avem nevoie de o foarte bună cunoaștere a noilor reguli de conduită socială, dar și în cadrul cabinetului stomatologic pentru următoarea perioadă. De accea vă punem la dispoziție câteva afișe, sperăm noi suficient de explicite, cu informații și recomandări în ceea ce privește managementul pacientului în stomatologie, la momentul și în contextul actual în care ne găsim cu toții.

Vă invităm să le parcurgeți, dând click pe imagini și în cazul în care aveți întrebări, vă stăm la dispozitie cu lămuriri.