Cursuri viitoare

THE RUBBER DAM curs ED. 1.0

Cursul se adreseaza tuturor medicilor dentisti care doresc sa cunoasca tainele izolarii campului operator cu sistemul de diga.

Informatiile si tehnicile sunt astfel organizate incat sa se potriveasca fiecarui practician. Veti invata in primul rand bazele izolarii cu diga, care raman aceleasi, oricat de avansati veti deveni cu timpul.

Vom discuta si vom exemplifica practic urmatoarele:

Analiza unui caz din punct de vedere al diagnosticului, prognosticului, dificultatii clinice si tehnice, evaluarea necesitatii tratamentelor auxiliare pentru facilitarea izolarii.

Alegerea instrumentarului, astfel incat sa ne eficientizam munca de zi cu zi atat din punct de vedere al costurilor cat si al timpului alocat unui tratament.

Organizarea campului de lucru si a instrumentarului, cat mai ergonomic pentru a minimiza timpii morti. Pozitionarea ergonomica a pacientului si personalului medical. Transferul instrumentelor intre medic si asistenta.

Discutarea si practicarea tehnicilor de izolare cu diga, de la simplu la complex, in functie de particularitatile cazului clinic. Alegerea clemei de diga, tehnici de plasare si fixare pe dinte, plasarea foliei de latex si inversarea ei in sulcus in izolarile multiple, ligaturi, etc.

Nu in ultimul rand participantii vor avea ocazia sa asiste la realizarea tehnicilor de izolare cu sistemul de diga pe manechin Frasaco, timp in care vom pune in practica toate aspectele discutate mai sus.

Ulterior fiecare medic participant va exersa, sub supraveghere tehnicile discutate, pe manechinul demonstrativ Frasaco, cu instrumentarul si materialele puse la dispozitie de catre organizator. Veti avea la dispozitie intreg arsenalul necesar realizarii unei izolari cu sistemul de diga de la A la Z.

In urma acestui curs puteti fi siguri ca veti privi cu alti ochi tehnicile de izolare cu ajutorul sistemului de diga. Veti putea aborda si rezolva predictibil cazuri clinice care probabil va puneau in dificultate pana azi. Veti avea o baza pe care sa puteti construi o experienta frumoasa.

Veti putea analiza corespunzator dificultatea unui caz. Veti putea diagnostica adecvat cazurile clinice si veti putea lua mai usor deciziile de tratament.

Va veti imbunatati tehnicile de tratament in ceea ce priveste: ergonomia si izolarea campului operator.

P.S.

Fiecare participant va primi o mapa si instrumente de scris pentru notite. La sfarsitul cursului veti primi o diploma de participare.

Fiecare participant va avea acces la aparatura, instrumentarul si materialele necesare izolarii cu sistemul de diga.

Veti avea posibilitatea sa practicati majoritatea aspectelor discutate in teorie si exemplificate in timpul demonstratiei clinice.

Confirmarea locului se va face prin plata integrala a cursului sub forma de depunere numerar sau virament bancar in LEI la cursul BNR al zilei platii.

PROGRAM:

8:30-9:00 PRIMIREA PARTICIPANTILOR

9:00-11:00 PARTEA TEORETICA

11:00-12:00 DEMONSTRATIE LIVE

12:00-13:00 PAUZA DE PRANZ

13:00-18:00 PARTEA PRACTICA

Costul cursului este de 200 EURO (SE ACHITA CONTRAVALOAREA IN LEI LA CURSUL BNR)

LOCURI DISPONIBILE: MAXIM 8 LOCURI

Date Bancare:

Brata V. Radu Emilian Cabinet Medical Medicina Dentara
Adresa: Cluj-Napoca, str. Primăverii nr. 106
CUI: 29932401
IBAN: RO11BTRL06701202R50563XX
Banca Transilvania, Cluj-Napoca

Confirmarea locului se va face prin plata integrala a evenimentului, in lei la cursul BNR al zilei, si asta cat mai repede posibil dupa inscrierea pe site, pentru a va asigura locul.

Plata se face prin virament bancar (internet banking) sau depunere în contul societății la sucursalele băncii. Vă rugăm să specificați la detalii plată: Înscriere curs izolare.

Rezervările nu mai sunt permise pentru această dată.